Gilles Thomas wint in Gent tijdens FHE

Gilles Thomas wint in Gent tijdens FHE
De tweede CSI2* proef van de dag werd gereden over een hoogte van 1.30m. In deze spannende proef rechtstreeks op tijd streden de 92 combinaties hard voor een eerste plaats.

Uiteindelijk was het Gilles Thomas die de snelste bleek. Samen met Caretina (v. Caretino) reed deze over de finish in een tijd van 51,05 seconden.

Ook Stephanie Vermeulen was zeer snel, samen met Golden Penny C (v. Calvaro) wist ze in een tijd van 53,09 seconden een heel sterke prestatie neet te zetten en een tweede plaats te halen.
Plaats 3 was voorbehouden voor Joris Vergauwen die samen met Foxy Lady (v. Burggraaf) door de finish reed in een tijd van 53,45 seconden.

De top 5 werd aangevuld met Andre Reichmann(BRA) en zijn paard Calviska de la Falize Z (v. Calvados Z). Hun tijd van 53,72 leverde een vierde plaats op. Op nummer 5 zien we dan Jan Claeys, die lang op kop stond maar zijn leiderspositie spijtiggenoeg niet kon behouden. Met Jakari AG (v. Deister) ging hij over de finishlijn in een tijd van 54,94 seconden.

Net buiten de top 5 vielen Bart Clarys met Helena vh Blondveld, zij startten als combinatie nummer 12 en toonde de andere ruiters de weg.

Resultaten vind je Hier