Wijziging veilingcollectie Flanders Foal Auction

Wijziging veilingcollectie Flanders Foal Auction
Volgende week donderdag gaat in het Sentowerpark te Opglabbeek de Flanders Foal Auction door. Deze is gelegen op 15 minuten van Zangersheide waar op dat moment het Belgisch kampioenschap senioren en het Wereldkampioenschap jonge paarden doorgaat.

 

In de te veilen collectie is er één wijziging. Het lot nummer 16 wordt immers vervangen.Het oorspronkelijk voorzien embryo van Cornet Obolensky uit de volle zus van Air Jordan kan door omstandigheden niet aanwezig zijn op de veiling.Daarom werd er beslist een ander embryo in de plaats te veilen, en niet zomaar een embryo! 


 

Het nieuwe embryo dat als lot nr 16 zal geveild worden is van For Pleasure uit Hiamant van ’t Roosakker.Hiamant van ‘Roosakker is een dochter van Diamant de Semilly en is de volle zus van Gatoucha van ’t Roosakker en half zus van Electra van ’t Roosakker en Falco van ’t Roosakker.


 

De grootmoeder van Hiamant van ’t Roosakker is niemand minder dan Usha van ’t Roosakker, moeder van Cella (Ben Maher), Babbe van ’t Roosakker, Equador van ’t Roosakker en Emperio van ’t Roosakker, allen internationale sportpaarden van het hoogste niveau.


 


 

Ook is er een kleine aanpassing aangaande de tijdsindeling, hier alvast de nieuwe tijdsdindeling :


 

 


 

Opening VIP & Business Village om 18:00 u , de live presentatie gaat door om 18:00 u , het  VIP Dinner start om 19:00 u en de veiling zelf start om 20:30 u.


 

Zowel de presentatie als de veiling is live te volgen op clipmyhorse.tv


Klik hier voor de volledige collectie.