Scendro en Denzel leveren de winnaars op het vrijspringen in Turnhout

Scendro en Denzel leveren de winnaars op het vrijspringen in Turnhout
Heel wat wedstrijden vrijspringen rond deze periode van het jaar, zo ook bij Dena Stables afgelopen vrijdag. Daar organiseerde het BWP Gewest Turnhout een wedstrijd voor 2- en 3-jarige paarden.

In de reeks voor 3-jarigen was de overwinning voor de hengst Nine One One van 't Meulenhof (v. Denzel van 't Meulenhof x Nabab de Reve). De jury beoordeelde Kim Govaers haar hengst met de hoogste score van 70 punten op een totaal van 90.
Noach-D (v. Bisquet Balou vd Mispelaere) werd 2e met 65,50 punten. Deze werd voorgesteld door Stal Zevenhuizen. De Zirocco Blue dochter Noe-mie vd Renthoeve van Bart Sips eindigde op de 3e plaats.
New Holland (v. Andiamo Z - eig. Lies Steenackers) en Niene van de Renthoeve (v. Cardento - eig. Bart Sips en Christoph Verheyen) werden 4e en 5e.

Rob en Inge Van Gorp - Mertens wonnen bij de 2-jarigen met de merrie Orphee vd Bisschop (Scendro x Parco). Rob en Inge werden ook nog 2e met O'de la Vie (v. Vigo d'Arsouilles). Voor Ovito van de Looise Heide (v. Scendro) van BVBA Eykens-Stessens was er een 3e plaats.
De top 5 werd vervolledigd met Onassis (v. Andiamo Z - eig. Lies Steenackers) en Oilily van het Dena's Hof (v. Albatros du Pachis - eig. Igna Dergent).

Klik hier voor de uitslagen.