Carabas, Nabab de Reve, Nonstop en Zilverstar in Heusden

Carabas, Nabab de Reve, Nonstop en Zilverstar in Heusden
Op Paasmaandag organiseerde BWP Limburg een wedstrijd vrijspringen te Heusden. Voor de 2-jarige merries werden er twee reeksen opgemaakt. In de eerste reeks was de overwinning voor Mirenco van 't Kieveld (Nabab de Reve x Lord Z). Op de tweede plaats eindigde Mercedes van 't Zorgvliet (Clinton x Heartbreaker). Mel Van De Vrunte (Cumthago C x Karioka del Follee) eindigde op de derde plaats.
De andere reeks werd gewonnen door Maserati v/h Weidehof (Zilverstar x Quite Capital). Op de foto zien we moeder Ilusie aan het werk. Malle Babbe v. T Kieveld (Emerald x Orlando) en Medeusa (Nabab de Reve x Heartbreaker) werden tweede en derde.
Bij de mannelijke 2-jarigen was Memphis van de Winterbeek (Nonstop x Cassini I) de beste. Milo (Zilverstar  x Nonstop) eindigde op de tweede plaats. Voor Modes v/d Vroente (Jokinal x Obession B) was er een derde plaats.

De reeks voor 3-jarige merries kwam op naam te staan van Livea v/h Dancorhof (Back Gammon x Nonstop). Het Nonstop bloed zagen we ook terug op de tweede plaats met Laranza (Warrant x Nonstop). Lorenta (Cardento x Carabas v/d Wateringhoeve) sprong naar de derde plaats.
Ook bij de mannelijke leeftijdsgenoten viel de hengst Carabas v/d Waterhinghoeve op. Zijn zoon Lewis van de Bresser (v.m. Thunder van de Zuuthoeve) was hier de beste. Little Rock (Goldfever I x Indoctro) en Lokesh uit de Melle (Hermes x Jokinal de Bornival) vervolledigden de top 3.

Klik hier voor de uitslagen.