BWP Award voor Georges Van Keerberghen

BWP Award voor Georges Van Keerberghen
Tijdens de derde fase van de BWP Hengstenkeuring werden er verschillende fokkers en leden van het BWP gehuldigd. De belangrijkste persoonlijke huldiging was die van de “BWP Award sponsored by KBC”. Met deze Award beloont het BWP stamboek iemand die het voorbije jaar een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de paardensport en de fokkerij.
BWP gaf deze Award aan Georges Van Keerberghen. Georges was effectief lid en lid van de raad van bestuur van 25 april 2007 tot aan de algemene vergadering van 18 april 2015. In het dagelijks bestuur sinds juni 2008.

Hij heeft zich erg verdienstelijk gemaakt op het vlak van beheer: zich vooral geconcentreerd op de financiën en de organisatie van de vereniging. Dankzij hem is de transitie er gekomen naar het kleinere bestuur en de herschikking in de organisatie. Die is in uitvoering gekomen vanaf 2015 en heeft gezorgd voor een stevige push in de werking van BWP. Dat zal het meest zichtbaar worden met het aankomende plan voor marketing, communicatie en promotie.


Bij zijn aanstelling als voorzitter van LRV heeft Georges zijn functies in BWP neergelegd. Georges is lid van het hoofdbestuur van Boerenbond.


Vorig jaar mocht Herman De Brabander deze Award in ontvangst nemen als fokker van o.a. Flora de Mariposa. Een jaar eerder ging deze Award naar de fokkerij “Van ’t Roosakker”.

BWPL0059 BWPL0067 BWPL0077