Equjob Alert ... Heb je een vlotte pen en ken je alles van sociale media? Dan ben jij de geknipte persoon!

Equjob Alert ... Heb je een vlotte pen en ken je alles van sociale media? Dan ben jij de geknipte persoon!

Het team van Equ.Media groeit samen met de hippische sector in een vaart. Daarom zijn we op zoek naar drie nieuwe teamplayers! Daarom lanceert het via Equjob een vacature voor drie nieuwe medewerkers!

Vacature Journalist / Copywriter

Als journalist / Copywriter sta je in voor de sportieve verslaggeving op de hippische nieuwssites van Equ.Media. Je werkt ook aan verslaggevingen voor de nieuwe nieuwsdiensten en verzorgt de persberichten van verschillende evenementen.

Je genoot bij voorkeur een opleiding in talen en bent gemotiveerd en gepassioneerd door paarden. Je hebt kennis van het Microsoft pakket, basis kennis WordPress en eventueel ook verscholen marketing skills.

We bieden een leuke werkomgeving, jong en dynamisch met correcte verloning.

Vacature Social Media / Marketing Specialist

Als Social Media / Marketing persoon sta je in voor een correcte opvolging en uitvoering van verschillende social media campagnes van Equ.Media en haar klanten. Je volgt de projecten op van A tot Z.

Je genoot bij voorkeur een opleiding marketing of grafische vormgeving. Writing skills zijn een plus, een b-rijbewijs een must. Kennis van grafische programma’s zoals Photoshop, Indesign zijn vereist. Basis kennis WordPress is een plus.

We bieden een gevarieerde job met verschillende opdrachten. Een leuke werkomgeving en correcte verloning.

Vacature IT webdeveloper en design

Een rare combinatie maar bij Equ.Media zijn we creatieve duizendpoten. We zijn voor de constante uitbreiding van onze diensten op zoek naar een webdeveloper met kennis van Laravel en WordPress.

We bieden een leuke werkomgeving met correcte verloning. 

Nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren via email: admin@equmedia.be
Motivatie en CV graag per email: admin@equmedia.be