Equimoov: "We willen dat klanten hun paarden zonder zorgen kunnen vervoeren"

Equimoov: "We willen dat klanten hun paarden zonder zorgen kunnen vervoeren"

Zelf een paardencamionette aanschaffen is natuurlijk een kostelijke zaak. Zeker als je slechts sporadisch je paard moet vervoeren, kan het aankopen van een paardenvrachtwagen niet meteen de aangewezen oplossing zijn. Dat hebben ze bij Equimoov goed begrepen! Ze stellen hun camionette ter beschikking voor de verhuur.

"Eigenlijk gaat het heel eenvoudig in zijn werk", aldus Equimoov. "Via onze website kunnen geïnteresseerden de camionette reserveren. Ze betalen per halve dag, volledige dag of per weekend. Het is zelfs mogelijk om de camionette voor een uurtje te huren. De camionette staat in Oosterzele en kan daar dus opgehaald worden", gaan ze verder. 

"We merkten dat meer en meer mensen een eigen paardencamionette te weinig zouden gebruiken en dat ze daarom niet meteen de neiging hebben om er zelf eentje aan te schaffen. Wij wouden aan die wensen tegemoet komen door onze camionette te huur aan te bieden. Bovendien moeten de huurders zich geen zorgen maken over herstellingen, onderhoud, verzekeringen of verkeersbelastingen wat uiteraard een heel hoop kopzorgen uitspaart. Daarnaast staan de paarden ook veilig aangezien de camionette een hengstenuitvoering is. Er kunnen dus zowel jonge paarden als hengsten mee vervoerd worden", besluiten ze.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Equimoov