Epplejeck in volle galop door België

Epplejeck in volle galop door België

De filialen van Epplejeck schieten als paardenbloemen uit de grond. Na de opening van de filialen Zaventem, Lochristi, Genk en Harelbeke heeft Epplejeck nu haar vijfde shop geopend in de plaats Westerlo, provincie Antwerpen.

De oprichting van de grootste ruitersportketen in de Benelux

Epplejeck telt sinds de opening in 2008 inmiddels vijf webshops en 18 shops in Nederland en België. De oprichting van de ruitersportketen is ooit begonnen aan de keukentafel in het kleine dorpje Nietap (Nederland). Jacqueline en Adam, niet alleen partners in crime maar ook in life, hebben Epplejeck opgericht omdat zij het beeld van de ruitersportbranche wilden veranderen. Namelijk naar de sfeer, beleving en service zoals u deze vandaag van Epplejeck kunt verwachten.

 

Brengt u een bezoek aan Epplejeck? Dan komt u binnen in een moderne superstore met een zeer uitgebreid assortiment. Naast de private labels vindt u hier artikelen van meer dan 150 bekende ruitersportmerken zoals o.a. Dy’on, Pénélope, Kentucky, Ariat, KEP, F.R.A., Uvex, Harry’s Horse en Horka.

 

Inspireren en adviseren

De medewerkers in de shops worden doorlopend opgeleid en zijn hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de paardensport. Ze staan altijd voor u klaar met een passend advies. Daarnaast is de afdeling inkoop voortdurend bezig met het optimaliseren van het assortiment waardoor u altijd kunt profiteren van de laatste trends.

 

De locaties

Op dit moment telt Epplejeck vijf filialen in België. De vestiging in Westerlo is zeker niet de laatste shop in dit mooie land. U kunt momenteel in onderstaande plaatsen terecht voor een bezoek aan deze grote ruitersportketen:

 


Epplejeck Zaventem                                                                Epplejeck Lochristi

Leuvensesteenweg 42                                                             Antwerpse Steenweg 19-E
1932 Zaventem                                                                       9080 Lochristi

 


Epplejeck Genk                                                                       Epplejeck Harelbeke

Hasseltweg 21                                                                         Oosterluisdreef 5
3600 Genk                                                                              8530 Harelbeke

 

Epplejeck Westerlo
Hotelstraat 11C
2260 Westerlo