Droom wordt werkelijkheid... ontdek dit prachtig kasteel met paardencomplex bij Hippique.Immo!

Droom wordt werkelijkheid... ontdek dit prachtig kasteel met paardencomplex bij Hippique.Immo!

De hippische vastgoed expert, Hippique.Immo heeft je ideale droompand in aanbod. Ontdek deze exclusieve kasteeldomein in Anglo-Normandische stijl met 4 woningen en hippische accommodatie gelegen te Lommel op ca. 15ha.


ONTDEK HET NU


Dit exclusief domein is gelegen te Lommel, net op de grens van de provincie Limburg met Antwerpen. Deze gemeente ligt centraal tussen Hasselt en Eindhoven (NL) en is makkelijk te bereiken via zowel de E34 (afrit Reusel) alsook de E313 (afrit Geel).
Het ligt in een zeer groene en rustige omgeving, temidden van bossen, meren en velden.

Deze eigendom omvat een exclusieve kasteelvilla met aparte ingang, opgetrokken in Anglo-Normandische stijl met binnenzwembad en is omgeven door een prachtige Engelse landschapstuin met park en beschikt ook nog over 3 woningen op het domein naast een aparte woning bij het paardengedeelte, dat bestaat uit een binnen- en buitenpiste en stallen.

De kasteelvilla ‘Villa Des Roses’ bestaat op de gelijkvloers uit een mooie inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Deze inkomhal verleent toegang naar een bureau, de gezellige leefruimte met zithoek en open haard en de keuken. Vanuit de leefruimte is er toegang tot een tweede zithoek met erker, die een mooi uitzicht heeft op de vijver en ook aansluit op een ruimte eetplaats op massieve parket met toegang tot een groot terras met zicht op de Engelse tuin. Vanuit de eetplaats is er een doorgang naar de ruime leefkeuken met AGA-fornuis.
Vanuit de keuken komt u in de achterinkom, die uitgeeft op een ruim terras met zicht op de grote vijver en de parktuin.  
Naast de keuken is er nog een bijkeuken met vestiaire aanwezig.  

Vanuit de inkomhal leidt de trap u naar het eerste verdiep, waar u de bibliotheek aantreft naast de mastersuite bestaande uit een masterbedroom met toegang tot een ruime dressing en badkamer met dubbele lavabo, ligbad en douche en kastenkamer. Op dit verdiep zijn er nog 2 ruime slaapkamers met elk hun eigen badkamer met ligbad, lavabo en toilet.

Op de tweede verdieping zijn er nog 3 grote slaapkamers, 2 badkamers en een dressing aanwezig, waarvan één slaapkamer een aaneensluitende ruimte heeft waar nog een bureau of dressing kan voorzien worden. Er is ook nog een zolderverdieping aanwezig in het kasteel.





De kelder beschikt over 2 verdiepen. In de kelder op -1 vinden we een ingebouwd verwarmd zwembad (5m x 12m) terug met grote terrasdeuren, die toegang geven naar de tuin en verder is hier een welnessgedeelte, bestaande uit sauna, hammam, douche met toilet en ook een technische kelder. Op deze verdieping is er ook een bar met uitzicht op de vijver, een fitnessruimte, massageruimte, vestiaire, linnenkamer, koelcel, berging alsook technische ruimtes. Vanuit het laatste deel van de kelder is de kelder op -2 toegankelijk waar er zich een prachtige geacclimatiseerde wijnkelder bevindt naast technische lokalen.
De kasteelvilla is perfect onderhouden en beschikt over een nieuwe verwarmingsinstallatie en ook de elektriciteit heeft een conforme keuring.

Er is ook een aparte garage en een tennisveld aanwezig.

De tweede ingang op het domein geeft toegang naar 3 woningen, waarvan 2 woningen een keuken, living en 2 slaapkamers en een aparte badkamer bevatten. Deze woningen zijn volledig gerenoveerd.
De derde is ingedeeld in 2 woonentiteiten waarvan 1 met 1 slaapkamer en 1 met 2 slaapkamers en een badkamer met elk een eigen keuken en living.

De derde ingang leidt ons naar de hippische accommodatie met een woonhuis met 3 slaapkamers en groomstudio, 12 ruime paardenstallen met wasplaats en zadelkamer, een binnenpiste van 20m x 60m met opslagruimte en een buitenpiste van 20m x 60m, een stapmolen en weides. Aan de overkant van de straat bevindt zich nog ca. 7,5ha aan weiden.

Een unieke eigendom met paardenaccommodatie in België, dicht tegen de grote hippische centra!