Dromen mag: hippisch complex in Jabbeke te koop

Dromen mag: hippisch complex in Jabbeke te koop

Ben jij nog op zoek naar een hippisch complex om je grootste droom werkelijkheid te laten worden? Misschien is dit eigendom in Jabbeke wel iets voor jou! 

Deze unieke eigendom is gelegen te Snellegem, deelgemeente van Jabbeke en bevindt zich op amper 15km van onze Belgische kust. De eigendom geniet van een uitstekende bereikbaarheid via de E40 Oostende - Brussel. Verder is het rustig toeven op de eigendom en zijn er verschillende bossen in de nabije omgeving waar men kan gaan wandelen.

Het geheel omvat een recent hoofdgebouw, enkele oudere stalgebouwen en een te renoveren woonhuis met rondom gelegen weiden. Het hippisch complex bestaat uit een gebouw van ca 4.000m2 groot en bevat 90 individuele paardenboxen, gelegen in verschillende gangen rondom de zeer royaal bemeten binnenpiste van 32m x 60m. De binnenpiste is voorzien van automatische besproeiing. In het gebouw bevindt zich verder nog een ruime opslagplaats (20m x 20m), vele wasplaatsen en enkele zadelkamers. Er is ook een grote ontvangstruime van waaruit U zowel de binnen- als buitenpiste in het oog kan houden. Aan de overkant van de binnenpiste bevindt zich een casco ruimte met zolder, die nog verder een bestemming naar keuze kan krijgen. Ook boven de ontvangstruimte bevindt zich nog een verdiep.

Meer informatie kan je hier terugvinden