Dream Stables: Zuiderse paardenhemel in Dentergem

Dream Stables: Zuiderse paardenhemel in Dentergem

Centraal gelegen tussen Deinze en Tielt ligt deze droom stal op een terrein van bijna 3 ha. Het verzorgde geheel bestaat uit een moderne woning met zwembad, een professioneel stalgebouw, een buitenpiste en voldoende weide.

De woning heeft een ruime inkomhal met toilet en groot bureel, een woonkamer met zithoek rond de haard, eethoek en volledig uitgeruste keuken. De woonkamer beschikt over een zeer aangename lichtinval en vooral een prachtig zicht op de tuin en de weides. Verder is er nog een bijkeuken met achterinkom, technisch lokaal en een kelder. Boven zijn er 3 slaapkamers, een badkamer met dressing, apart toilet en een zithoek met toegang naar het buitenterras. De tuin is op natuurlijke wijze afgeschermd zodat er geen inkijk mogelijk is.

Het stalgebouw beschikt over 3 grote boxen van 4m x 4m, zadelkamer, wasplaats, solarium en polyvalente ruimte waar bv. een stapband, extra boxen of opslag kunnen voorzien worden. Aan de buitenzijde zijn er nog eens 7 stallen. Er is een professionele buitenpiste van 25m x 60m. Naast het stalgebouw is een aparte ingang met poort en voldoende opslagplaats voor materiaal. De grasdallen zorgen voor een gemakkelijke manier van werken. De weides zijn in hout omheind en beschikken over 2 grote schuilstallen. Aan de overkant van de straat start ook een recent aangelegde ruitteroute in de prachtige Meikensbossen! Een perfecte balans tussen woonkwaliteit en paardenhouderij!

Alle Info: KLIK HIER