Dominator 2000 Z levert winnaars op vrijspringen Tienen

Dominator 2000 Z levert winnaars op vrijspringen Tienen

Afgelopen weekend stond het vrijspringen centraal bij Stal Smisveld in Tienen. Omdat de wedstrijd meetelde als selectie voor het vrijspringen tijdens Jumping Mechelen was de opkomst groot.

Bij de tweejarige merries ging de overwinning naar Divana Z. De Dominator 2000 Z-dochter is in eigendom van Gert en Kyara Geyskens. Anouk Deneus haar merrie Roxy van het Netehof ( Nixon van het Meulenhof) volgde op de tweede plaats. Op de derde plaats eindigde Jo Bosman & Christel van Duyse met hun merrie Regina van ’t Klavertje Vier ( Vigo d’Arsouilles)

In de mannelijke reeks kreeg Robinson JW ( Di Cantero van ter Hulst Z) van JW Stables de meeste punten. Op de tweede plaats strandde de ruin van Virgini Bursens, Elixir de la Bruyere Z (Emerald van ’t Ruytershof). Stal Koningsbos leverde de derde plaats met Rock ’n Roll van ’t Koningsbos (Cornet Obolensky).

Er was ook een reeks voor driejarigen. Daarin hield Diviano Z (Dominator 2000 Z) van Gert en Kyara Geyskens de concurrentie achter zich. Ook de nummer twee,  Dikato Z (Dominator 2000 Z), is in eigendom van de familie Geyskens. Het podium werd vervolledigd door Gunter en Willy Lemmens hun ruin Qurby L ( Iron Man vd Padenborre).

F. Facebook Hippo Lux - Geert Helsen