Dag Keymolen in de prijzen tijdens Grand Prix Ville de Blaye

Dag Keymolen in de prijzen tijdens Grand Prix Ville de Blaye
De Franse combinaties waren duidelijk aan zet tijdens de tweesterren Grote Prijs in de Blaye, Frankrijk. Slechts drie combinaties kwalificeerden zich voor de barrage waar enkel Olivier Robert de finish foutloos kruiste met de SF-nakomeling van Chippendale Z, Vivaldi Des  Meneaux.

De combinatie greep zo de winst voor Philippe Casas (Quarillon du Rocher, v. Jarnac) en Charles Henri Ferme (Sacre Coeur, v. Salieri).

Ook de Belgische delegatie had een afgevaardigde in het prijzenveld. Dag Keymolen sprong met de bruine BWP'er, Horan de Kalvarie (v. Concorde) twee balken uit de lepels. Het duo strandde alsnog op de elfde plaats na een finish in 76,88 seconden en greep zo nog nipt een prijs.

Eerder deze week wist Elias Olsen met Thelma du Landel zich naar de vierde plaats te springen in de Prix Escale Voyages. Het duo werd opgevolgd in deze prijs door Manon Eigel met Concordy Lady vh Wilgenhof Z.

Ook Jacqueline Es sprong zich tijdens het weekend op het podium. Met onder het zadel Urielle van de Leeuwerk sprong ze naar de derde plaats in de  Prix. E. Leclerc.

'last but not least' blikt de Limburgse, Vanessa Mariën tevreden terug op haar Franse trip. De amazone won twee proeven  met Enya vd Nachtegaele.

Klik hier voor de resultaten