Corydon van T&L DE stempelhengst voor de toekomst van T&L!

Corydon van T&L DE stempelhengst voor de toekomst van T&L!

Corydon van T&L is zonder twijfel een streling voor het oog. Deze spraakmakende hengst is goedgekeurd voor Studbook Zangersheide & Oldenburg? Hij stamt af van Cornado I x Chacco-Blue x Lancer III. In 2013 was hij reservesieger van de Oldenburgkeuring.

Zijn vader Cornado I is de wereldberoemde schimmelhengst die furore maakte onder Marcus Ehning (GER). De grootmoeder van Corydon is ook de moeder van Chacco’s Son, die succesvol was op 1m70 niveau onder Maurice Tebbel (GER). Uit dezelfde moeder van Corydon komt ook; Belinda die 1m55 springt met Tim Gredley en Luxus Liner S die presteert op een 1m60 met Molly Dinapoli.

 

Waar Corydon vooral om bekend staat, is zijn uitzonderlijke nafok.

 

Uit zijn eerste twee jaargangen lopen er nu al verschillende paarden op 1m45 en 1m50 niveau, met resultaat! Zijn eerste jaargangen worden dit jaar acht en negen jaar.... Zoek zeker zijn interessante nakomelingen op zoals Paulus-L, Quatre Mai-L, Chinchillo, Coryfee T&L z, Peanuts van Baublo, Playboy vh Weise hof, Pas Normal V, Porsche V, Cadiz Z, Corablue Z, Qoeketine van T&L enz….

 

Dit hengstenkeuringenseizoen 2024 werden maar liefst 4 Corydon - zonen goedgekeurd in België.


De video’s hieronder tonen twee 3-jarige goedgekeurde zonen, die zich voorstelden tijdens de hengsten presentatie van T&L. Beide slechts 3 weken zadelmak, na hun goedkeuring.

VIDEO 1
VIDEO 2

Corydon van T&L is dagelijks VERS beschikbaar in 2024 via Hengstenhouderij T&L (Delphine 0032 472 81 88 31) en via mede-eigenaar Hengstenstation De Radstake ( Henriette 0031 6 52 00 08 57).

MEER INFO? KLIK HIER