Corona-blog met Thibeau Spits: "Ik ben onder de indruk van wat Jeroen op korte tijd heeft klaargespeeld"

Corona-blog met Thibeau Spits: "Ik ben onder de indruk van wat Jeroen op korte tijd heeft klaargespeeld"

Deze week gaf Thibeau Spits ons een inkijk in zijn Corona-leven en vandaag is hij alweer aan zijn slotblog toe. 

Dag allemaal,

Vandaag zijn we begonnen met een veulen die we vorig jaar gekocht hadden (Chacoon Blue) en gisteren toegekomen was, te laten vrij springen. Het sprong super en we zijn dan ook heel blij met de aankoop. Hiervoor willen we de fokkerij van Dries Sebrechts (Stal Optimus) bedanken.

Verder heb ik opnieuw gewoon mijn paarden getraind zowel in de buitenpiste als in het bos. Ook was mijn neef Jeroen De Winter komen trainen met de volle zus van het paard waar ik jullie al over vertelde (Cornet Obolensky x Classic Touch), en opnieuw was ik onder de indruk van de kwaliteiten die Classic Touch doorgeeft maar ik was nog meer onder de indruk van hoe Jeroen het paard voor elkaar heeft gekregen op zo’n korte tijd.

Het was echt een speciale tante. Jeroen is echt een vakman met jonge paarden maar dat moet ik jullie niet meer vertellen zeker... Ik probeer hier dan ook zoveel mogelijk van te leren want in jonge paarden opleiden heb ik nog minder ervaring. Straks ga ik nog barbecueën met mijn vriendin en haar ouders. Het perfecte weer voor een lekkere barbecue!

Dit was alweer mijn laatste blog, ik hoop dat jullie het een beetje interessant vonden. Houd jullie goed en hopelijk tot snel!