Corona-blog met Charlotte Van den Bosch: "Het was duidelijk een feestdag in België want er was zelfs geen controle aan de grens"

Corona-blog met Charlotte Van den Bosch: "Het was duidelijk een feestdag in België want er was zelfs geen controle aan de grens"

Charlotte Van den Bosch gaf ons heel de week lang een inkijk in hoe zij haar tijd in quarantaine doorbrengt. Ze is vandaag alweer aan haar laatste blog toe.

"En hier dan mijn laatste blog van de week. Vandaag was het geen feestdag in Nederland zoals in België dus ‘s morgens ben ik weer richting Hapert (kantoor) gereden. Het was duidelijk een feestdag in België want er was ook geen controle aan de grens met Nederland.

Het was vandaag een rustige dag op het werk. Ideaal de tijd om mijn mailbox bij te werken voor het weekend. Dan kwamen de cijfers ook van de maand april, maar dat gaan we snel vergeten. Online verkopen met COCO maison zien we dan wel duidelijk stijgen en dat is goed om te zien. Een teken dat veel mensen het online bestellen/shoppen onder de knie krijgen en er vertrouwen in krijgen. En ik denk dat die curve van de online verkopen alleen maar gaat evolueren de komende maanden!

Daarna had ik nog een video call met een stagiair die binnen Habufa op de R&D afdeling zijn stage opdracht moest presenteren. Een heel geslaagd project waar we veel mee kunnen in de toekomst dus hij was zeker geslaagd voor zijn stage!

Eenmaal thuis gekomen ben ik nog even rond gegaan in de stal en even bijgepraat met het personeel. Daarna nog de gebruikelijke wandeling met mijn hondje en dan vrijdag toch een beetje vieren met een wijntje samen met mijn ouders!

Ik wens iedereen een fijn weekend!

Ps: houd zeker onze Facebookpagina van Studfarm Berghoeve in het oog voor ons veulenseizoen!

Groetjes, Charlotte"