Chacco Blue-nakomelingen in de schijnwerpers tijdens BWP vrijspringen

Chacco Blue-nakomelingen in de schijnwerpers tijdens BWP vrijspringen

Tijdens het vrijspringen van de Nationale Presentatiedagen van BWP Sint-Niklaas kwamen de nakomeling van de hengst Chacco Blue in de schijnwerpers. Zo won nakomeling Watson De Regor, gefokt door Familie Veldeman, bij de tweejarige hengsten.

De winst bij de tweejarige hengsten ging naar Chacco Blue-hengst Watson De Regor. Hij is gefokt door Familie Veldeman en won met zo'n 128 punten, waarvan 87 punten voor springtechniek. Ook de derde plaats ging naar een Chacco-Blue nakomeling. De door Familie Veldeman gefokte Ciel Blue De Regor Z  kreeg zo'n 124 punten. Jens De Waele's hengst Wolfstar JDW, een nakomeling van Charisto VD Heffinck haalde met 127 punten de tweede plaats.


Chacco Blue-merrie op het podium bij tweejarige merries
Ook bij de tweejarige merries liet Chacco Blue van zich horen. Zo eindigde de nakomeling Wasabi Blue Van 'T Gobenhof, gefokt door Jonas Berker's, met 121.50 punten op de derde plaats.

De winnende tweejarige merrie was een product van Stal 'Ruytershof. Hun merrie Winx Van 'T Ruytershof, een nakomeling van Chacfly PS, haalde 127.50 punten waarvan 85 voor springtechniek. C.Me Equiso GT, gefokt door Thimothe Goessens, eindigde met 122 punten op de tweede plaats. De merrie is een nakomeling van Casall. 


Valère Van T&L wint bij de driejarige hengsten

De winnende hengst Valère Van T&L is een fokproduct van T&L NV. Deze nakomeling van Carydon Van T&L haalde 174 punten in de finale. De tweede plaats ging met 170 punten naar Elke Luytens' hengst Dexx Van 'T Heideroosje Z, een nakomeling van Don't touch Tiji Hero. Elise Van Bastelaere's fokproduct Viljar D'Azzur, een nakomeling van El Barone 111, kwam met 168 punten op de derde plaats te staan. 

Chacco Blue net naast het podium bij driejarige merries
De Chacco Blue nakomeling Violette Blue De G-Bel, gefokt door Gert-Isabel Van Moer-Weemaes kreeg bij de driejarige merries met 164 finalepunten de vierde plaats. 

Op het podium kwam op de eerste plaats Verona B&V, een nakomeling van check In. De door Valentijn De Bock en Bart Van Poucke gefokte merrie haalde zo'n 172 punten in de finale.Ook de tweede plaats ging naar een product van deze fokkers. Valou B&V, een nakomeling van Balou Du Reventon, kreeg 166 punten. Tom Van Hecke kreeg voor merrie Vanilla Sky VH Bekelhof 166 punten, en haalde daarmee de derde plaats. 


Bekijk hier de resultaten