Beth Underhill neemt afscheid van Nikka vd Bisschop en Dieu Merci van T&L

Beth Underhill neemt afscheid van Nikka vd Bisschop en Dieu Merci van T&L

De Canadese amazone, Beth Underhill heeft op haar sociale media aangekondigd dat ze de partnership met de familie Rein stopzet. Underhill kreeg dankzij de familie de kans aan de start te komen met talentvolle paarden zoals: Nikka vd Bisschop (Emerald), Dieu Merci van T&L (Toulon) en My Clementine (Obos Quality 004).

"Na ruim twee jaar partnership hebben we in onderling overleg beslist de samenwerking stop te zetten," vertelt de Canadese. "Het was echt een eer om de Canadese vlag te mogen vertegenwoordigen met de talentvolle paarden van de familie Rein. Ik wil ze dan ook uitbundig bedanken voor de partnership. Ik heb mogen proeven van de topsport en heel veel kansen gekregen, het was een uitmuntende ervaring!"

"Mijn hoogtepunt was zonder meer de dubbel foutloze omloop met Dieu Merci van T&L in de NAtions Cup van CSIO5* La Baule en nadien de Rolex Grand Prix winnen op zondag! Ook met Nikka heb ik prachtige ervaringen. Verder ben ik extreem fier dat ik een deel uitmaakte van het zilveren medaille team tijdens de 2023 Pan American Games! Zo hebben we voor Canada een Olympisch ticket op zak behaald..."