Ben Maher voegt zich bij Simon Delestre, Rodrigo Pessoa en anderen als nieuwe Hermès Rider

Ben Maher voegt zich bij Simon Delestre, Rodrigo Pessoa en anderen als nieuwe Hermès Rider

Met de toevoeging van Ben Maher aan het team bevestigt Hermès zijn engagement als zadelmaker op het hoogste wedstrijdniveau zadelmakerij. Met zijn expertise en creativiteit, de uitmuntendheid van zijn knowhow en zijn uitzonderlijke materialen ondersteunt Hermès het springen, de dressuur en de eventing, de drie Olympische ruiterdisciplines,in een constante dialoog met haar partnerruiters.

Chloé Nobécourt, Director of Equestrian Business bij Hermès: "We zijn verheugd Ben Maher, de regerend Olympisch kampioen, te verwelkomen in de familie van partnerruiters. Ben is een uitzonderlijke ruiter en een echte kampioen, met wie we gemeenschappelijke waarden delen zoals de liefde voor met wie we gemeenschappelijke waarden delen zoals de liefde voor het paard, het streven naar uitmuntendheid, nederigheid en inzet om om deze voor ons zo belangrijke sport levendig te houden. We zijn verheugd hem te zien evolueren op het hoogste niveau in het zadel van Hermès.

Ben Maher zei: "Mijn leven is gewijd aan paarden en ik ben verheugd aan te kondigen dat ik ben toegetreden tot het team van partnerruiters van Hermès, een bedrijf waarvoor de liefde voor paarden en de betrokkenheid bij de paardensport historisch is. Door het comfort en het welzijn van mijn paarden, zullen we zeer nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat mijn zadels en uitrusting altijd zijn aangepast aan hun behoeften en om het beste van onszelf te geven.Ik ben vereerd dat ik welkom ben in de Hermès-familie van ruiters en heel blij dat ik deel mag uitmaken van dit nieuwe avontuur.


Bron: Persbericht
Foto©: Madeleine D.Bergsjo - Hermès