Belgische paardenboxen veroveren de wereld...

Belgische paardenboxen veroveren de wereld...

De veiligheid van het paard staat voorop, niet alleen op wedstrijd maar ook op stal. Gredeco houdt die veiligheid hoog in het vaandel. Gecombineerd met een hoge graad van afwerking is de stallenbouwer bekend om zijn expertise voor paardenboxen. Sterk, duurzaam en veilig zijn kernwoorden bij de bouw van uw nieuwe paardenstal.

De paardenboxen bestaan uit een demontabel systeem van losse wanden die altijd gedemonteerd en weer opgebouwd kunnen worden. Ideaal in geval van een verhuizing, uitbreiding of herindeling van uw stal. De boxen zijn verkrijgbaar in twee types: Standard en Professional, die vooral verschillen in de hoogte van de wanden, de sterkte van het frame, de dikte en de afstand van de spijlen en het gebruikte hang- en sluitwerk.

Alle Corton paardenboxen worden geleverd in een thermisch verzinkte uitvoering en zijn optioneel leverbaar met een kleurcoating. De plankenvulling is van sterk kunststof, met hardhout en bamboe als alternatieven.

Niets is standaard! In tijden waar iedereen exclusief wil zijn specialiseert Gredeco zich in de uitvoer van unieke stallen ... 

ONTDEK referenties en mogelijkheden: KLIK HIER