Belgisch kampioen, Seppe Wouters volgende week aan de start voor de Kuringse Sloebers in eerste SMS League

Belgisch kampioen, Seppe Wouters volgende week aan de start voor de Kuringse Sloebers in eerste SMS League

Volgende week staat in Beervelde de eerste manche van de nieuwe SMS League op de agenda. In totaal 9 teams zullen het tegen elkaar opnemen in een wedstrijd over twee omlopen. De toegang tot het evenement is Gratis. 


Eerder maakten de 
Brugse RiddersAntwerp DiamondsGentse Stroppen , Waase Wolven en de Hasseltse Sterren hun team bekend. Nu hebben Land Rover en het Woutershof uit Kuringe ook de teamruiters voor de Kuringse Sloebers bekend gemaakt.

Het jong talent aan huis en meteen ook jongste ruiter aan de start in de League wordt Seppe Wouters. Het jong talent zal bijgestaan worden door prijzenbeest en speedy queen; Ines van den Bosch.

Jill Goyvaerts zal eveneens alles uit de kast halen voor het team en zo Wout Neve bijstaan in hun race naar de ultieme overwinning. In totaal is er een prijzenpot van ongeveer 12.000 euro cash en 18.000 euro natura te verdienen over de drie SMS League omlopen.

De SMS League zal op do. 4 juli omstreeks 19.00uur aanvangen tijdens #JumpingSMSBeervelde. Toegang voor het publiek is gratis. Toegang tot de VIP, tvv. Kom Op Tegen Kanker, kan geboekt worden: KLIK HIER

Ontdek alle teams: KLIK HIER