Abdullah Al Sharbatly neemt de teugels over van Valdocco Des Caps

Abdullah Al Sharbatly neemt de teugels over van Valdocco Des Caps

De 12-jarige ruin Valdocco Des Caps (Number One D’iso x Quidam De Revel, fokker M. Guillaume Foutrier) zal binnenkort onder een nieuwe ruiter verschijnen, Abdullah Al Sharbatly. 

Het paard werd overgekocht door Torki Bin Mohamed van Old Logde Prince. Valdocco was vroeger nog te zien onder Guillaime Fourtier, die het jonge paard verder trainde tot topniveau. In Aachen konden ze een plaats bemachtigen in de Nations Cup in 2019.  In Sankt Gallen hielp de ruin zijn team naar het goud in de landenprijs. 

De combinatie kon zich ook plaatsen voor de Rolex Grand Prix. Ze konden samen meerdere top vijf kwalificaties bemachtigen tijdens internationale CSI4* en CSI5* wedstrijden en bewezen een topcombinatie te zijn. Later dat jaar werd Valdocco verkocht aan Cian O’Conner.Paula Muntala Sanchez en Clement Menez reden Valdocco toen verder, het afgelopen jaar reed Sergio Alvares Moya de ruin naar de start. In Olivia bemachtigde deze combinatie samen tijdens het CSI3* nog de derde plaats in het voorjaar. Het paar won ook de Grand Prix en 'claimde' de Spaanse nationale titel.