7 Bezoekerstips voor de Flanders Horse Expo

7 Bezoekerstips voor de Flanders Horse Expo

Deze week staat er niet alleen topsport op het programma tijdens het Flanders Horse Expo, er is ook heel wat anders te beleven.  De expo hallen zullen overspoeld zijn met interessante nieuwigheden en must discover standhouders. We gingen alvast even op pad en geven een overzicht...

  1. KRISMAR lanceert nieuw model
    Krismar Horse Trucks verrast in Gent met de lancering van een nieuw model. Vlakbij de hoofdpiste - CSI piste - kan je er de komende dagen de nieuwe 2-paardscamionnette ontdekken van het Belgische merk. Feel de excitement. 

  2. EQUI-ARTE gallerij
    Je hoeft geen liefhebber van kunst te zijn maar wel van de sport. Deze jonge kunstenares zal in Gent haar hippisch werk tentoonstellen. Zijn de schilderijen net boven budget, no worries... de creativiteit gaat verder want deze kunstenares heeft heel wat leuke gepersonaliseerde gadgets klaar.

  3. GREENFIELD SELECTION
    Recent lanceerde Greenfield Selection zijn nieuwe maandelijkse actie, meteen redenen om er even langs te gaan en de leuke nieuwigheden te ontdekken.

  4. HORSE IMMO
    Nog dringend op zoek naar een nieuw pand? Op de stand van horse Immo kan je alvast een mooie overzicht vinden van hippisch vastgoed.

  5. LJ LEATHERS
    Pro Selected by LJ zal in Gent een nieuw model lanceren. Ergonomie voor het paard en een sterk staaltje design. Deze twee componenten zorgen ervoor dat het nieuwe product van dit Belgische merk een must-have wordt voor paard en ruiter.

  6. HIPPO HOMES
    Hippo Homes is een nieuw dynamisch hippisch vastgoedbedrijf. Constant op zoek naar nieuwe klanten voor binnenlandse en buitenlandse investeerders. Of is het eerder om te kopen?

  7. VITAMINALIA
    Recent opende Vitaminalia zijn nieuwe online shop, en nu staan ze in Gent om je meer info te bezorgen over hun verschillende producten. Dit revolutionaire voeder kan je vinden op de stand van Lannoo.