51.000 euro voor rietje Chacco-Blue en 50.000 euro embryo Diamant de Semilly x Heartbreaker

51.000 euro voor rietje Chacco-Blue en 50.000 euro embryo Diamant de Semilly x Heartbreaker
Het team van Equbreeding.auction mag terugblikken op een geslaagde editie, ondanks de technische problemen die Weauction ervaarde. Met een dag uitstel haalden de veulens, embryos en ICSI vrije rietjes hoge bedragen tijdens de online veiling. Het vertrouwen van bestaande en nieuwe klanten bleek onbeperkt in de veilig.

Duurste veulen, Chacco's Reflex JT Z (Chacco-Blue uit de volle zus van Hardrock Z) kreeg heel wat internationale belangstelling. Het veulen blijft uiteindelijk in België voor 41.000 euro.

Ook de zus van Scott Brash's Hello M'Lady, Cupcake AEG Z kreeg veel belangstelling. Een Hongaarse koper betaalde 30.000 euro voor het merrieveulen. Een Amerikaan haalde een Conthargos-hengstveulen in huis voor datzelfde bedrag.

Ze zijn uitzonderlijk, maar het ICSI vrije rietje van Chacco-Blue bleek de veilingtopper van deze online editie. Voor 51.000 euro wisselt het rietje van eigenaar.

Een vrouwelijk embryo-veulen, De 3/4e zus van Emerald, (Diamant de Semilly x Heartbreaker) bleek het duurste embryo. Voor 50.000 euro verhuist dit embryo naar Frankrijk!

uitslag