Belgisch Kampioenschap Mennen bij paardenliefhebber Willy Naessens

Belgisch Kampioenschap Mennen bij paardenliefhebber Willy Naessens
n september is het weer zo ver! Op zaterdag 16 en zondag 17 september organiseert ondernemer en paardenliefhebber Willy Naessens het Belgisch Kampioenschap Mennen, op en rond zijn stoeterij 'De Strohoeve' in Elsegem en ook VLP is dit jaar weer van de partij!

Meer dan zestig menners zullen deelnemen aan deze internationale wedstrijd, waar ook het Belgisch Kampioenschap Mennen aan gekoppeld is. Tijdens een dressuurproef, een vaardigheidsproef en een marathon zullen alle deelnemende Belgen strijden voor de prestigieuze titel van 'Belgisch Kampioen'.

Om het extra spannend te maken zal ook meervoudig en kersvers wereldkampioen Boyd Exell, gesponsord door Willy Naessens, meedoen aan deze wedstrijd.

Naast het mennen zullen de bezoekers kunnen genieten van een horsebal demo en zal er gedurende deze twee dagen een HROV-jumping georganiseerd worden.

Ook dit jaar besteed de organisatie niet enkel aandacht aan het paardengebeuren en hebben ze een hele waaier aan randanimatie voor jullie in petto. De hoogtepunten dit jaar zijn een unieke airshow op zaterdag en het optreden van K3 op zondag. Kortom zullen Willy en zijn team er een groot familieweekend van maken! Niet alleen zakt de grootste paardencarrousel van Europa af naar Elsegem, ook Dré zal aanwezig zijn en jullie kunnen hem terug vinden in het heuse kinderdorp waar iedereen kan komen kennis maken met de paardensport. Er is een countryfair en jachtbeurs met meer dan 100 standjes, een groots autosalon, een roofvogelshow, een oldtimerrally en -tentoonstelling, valkerij te paard, een slipjacht en jachthoornblazers. In de stoeterij worden er tal van demomstraties gegeven, ook is er kinderegrime, zijn een ponyritjes, springkastelen en er is zelfs een mini-foodtruckfestival! Een niet te missen familie-event waar je moet bij zijn!

Net zoals vorig jaar is er weer een vip-tent, die door het succes van het voorbije jaar twee dagen zal plaatsvinden. Op zaterdag staat er een VIP-brunch op het programma, tafels worden verkocht voor 10 personen aan €1.000. Op zondag kan je, net zoals vorig jaar, een vip-luck arrangement kopen voor 10 personen aan €1.350. Naast deze lunch is er ook de mogelijkheid tot een luxe-buffetformule waarbij je als bezoeker het evenement vanop de eerste rij kan meemaken en gewoon echt kan genieten.

"Paardensport is mijn hobby, mijn grote passie" zegt organisator Willy Naessens. "Ik wil de mensport bekend maken bij het grote publiek. Daarom ook dat we elke jaar opnieuw zoveel randanimatie voorzien. Ik hoop op mooi weer en heel veel volk en ik hoop dat alle mensen zien hoe mooi de mensport is."

Het volledige programma en de praktische info vindt u terug op www.bkmennen.be