België op derde plaats in tussenstand landenwedstrijd mennen

België op derde plaats in tussenstand landenwedstrijd mennen
In de landenwedstrijd van het mennen is het het Nederlandse team dat voorlopig aan de leiding gaat met een totaal van 312.790 punten. Zojuist werd de cross country marathon voor de menners verreden, terwijl het onderdeel cones nog op het programma staat voor morgen.

Ook individueel staan de Nederlandse deelnemers er goed voor. Ijsbrand Chardon staat momenteel op een tweede plaats in het klassement met 157.87 punten. Hij gaat daarmee voor op zoon Bram Chardon die op een derde plaats volgt met 159.13 punten, terwijl Koos de Ronde die vanmiddag het marathon onderdeel wist te winnen volgt op een vierde plaats met 160.56 punten.

De altijd hoog presterende Boyd Exell (AUS) staat nog wel een aantal punten voor met 152.12 punten. Toch is het in het klassement van de landenwedstrijd het team van Duitsland dat nu tweede staat met 329.140 punten en is het België die volgt op een derde plaats met 334.000 punten. Het beste Belgische resultaat komt daarbij van Edouard Simonet met een totaal van 162.81 punten waarmee hij nu vijfde staat in het individuele klassement. En Glenn Geerts staat voorlopig 10e met 171.19.

Klik hier voor alle resultaten