Z-winst voor Monique Becker bij indoor Peer

Z-winst voor Monique Becker bij indoor Peer

De indoor springwedstrijd op poten gezet door de LRV-werking van Peer kende in de hoogste klasse Monique Becker als winnares. 

Foia (v. Cayado) zat onder het zadel van Becker en kon op geen enkele fout betrapt worden. Hun tijd van 29,24 was goed voor de winst. Met 30,23 op de klok volgde Wout Michiels op twee in het zadel van Octavia (v. Kannan). Leen Geysen greep de derde plaats met Let's Go vh Yzeren Lindenhof (v. Heros vh Yzeren Lindenhof). 

Zoe Anteunis reed Quincy vh Gebroekerhof Z (v. Quilimbo) naar de vierde plaats gevolgd door Michel Soors met Madonna Tessa van de Bresser (v. Carabas v/d Wateringhoeve). 

Robin Zeelmaekers ging winnen in de klasse Midden. Daar hield hij Best Monica 1 Z (v. Best Man Z) foutloos over het 1.20m parcours. Voor Olivier Nouwen was er een tweede plaats met Heros van het Hezerhof (v. Nonstop). De derde plaats werd ingevuld door Lauren Vangronsveld op Leonidas van de Broy (v. Copin van de Broy). 

De klasse Licht kwam op naam van Kaat Geurts. De amazone uit Bocholt zat op Chaplin-K van 't Kattenheye Z (v. Cigaret JV H Z). Maite Van Heeswijk was goed voor de tweede plaats op Nel P (v. Gitano). Glenn Aerts werd derde met A Little Girl A-E Z (v. Andiamo Z). 

Alle resultaten