Stef Robberecht onklopbaar in klasse Zwaar

Stef Robberecht onklopbaar in klasse Zwaar

Stef Robberecht kon een zoveelste overwinning boeken binnen de LRV. Op het indoor ingericht door LRV Bassevelde nam hij de winst van de klasse Zwaar. 

Robberecht had Duro van Hof ter Naillen (v. Nabab de Reve) onder het zadel om de hindernissen over 1.30m te temmen. Het duo was overduidelijk de snelste met 34,82 op de chrono. Kilian Franco zorgde met Quintus van 't Martendonkerf (v. Wandor vd Mispelaere) voor de tweede en laatste foutloze ronde en kreeg zilver. Robberecht was nogmaals aanwezig in de barrage met Gytta van Hof ter Naillen (v. Nabab de Reve) maar een springfout hield hen van de tweede plaats en liet hen op drie stranden.

Bij Mirte Meessens was een balk uit de lepels ook hetgeen wat roet in het eten gooide en de amazone op vier hield met Double Trouble (v. Diamant de Semilly). Nikolas Matthijs was de laatste geklasseerde combinatie met Uraldik van de Mispelaere (v. Uriko). 

De klasse Midden kwam op naam van Kiano Teirbrood op Best Mix It's Me (v. Bamako de Muze). Op twee volgde Maite Saey op Karamelle (v. Breemeersen Adorado). Stefaan De Smet sprong met Quirani van de Maltahoeve (v. El Torreo de Muze) naar drie. 

Philippe Van Havermaet kreeg de beker van de klasse Licht overhandigd op de rug van Malaika van Ter Royen (v. I'm Special de Muze). Arthur de Bruycker mocht dan weer het zilver in ontvangst nemen op Jacinta vd Donkhoeve (v. Vivaldi du Seigneur). Griet Geysen besloot de top drie met Honolulu Ijzeren Lindenhof (v. Cicero Z). 

Alle resultaten