Stef Robberecht klasse apart bij LRV Belsele

Stef Robberecht klasse apart bij LRV Belsele

Op het ruitertornooi ingericht door LRV Belsele werd Stef Robberecht gevierd als winnaar van de hoogste klasse. 

Tien van de vijftien starters in de klasse Zwaar mochten starten in de barrage. Stef Robberecht had zijn vertrouwde Duro van Hof ter Naillen (v. Nabab de Reve) onder het zadel voor de 1.30m hoge rubriek. De veertienjarige ruin tikte geen enkele balk en finishte in 30,36s. Sam Van Steelandt zat op Pebbles van 't Hammelhof (v. I'm Special de Muze) om tweede te worden. Ook zij bleven foutloos in een tijd van 33,94s. Een foutloze ronde in een tijd van 37,01s bezorgde Dario De Pauw op Pepper van de Achterhoek (v. Dieu-Merci van T&L) het brons. Thomas De Cock volgde op vier met Jalisco van het Eusselshof (v. Cicero Z) en had de laatste foutloze ronde. 

De Cock bleef ook in de klasse Midden dubbel foutloos, hier met Nisra-R (v. Echo van 't Spieveld) onder het zadel. Het duo sprong met een ruime twee seconden voorsprong naar de zege. Kilian Franco kwam met Snapper v t Hazelarenhoekje (v. Quint vh Maarlo Z) op twee te staan. Bart Temmerman vervolledigde op Qresy van de Bosdam (v. Hunter's Scendro) de top drie. 

De klasse Licht kwam op naam van Niels Andries in het zadel van Kronos van den Dries (v. Nonstop). Warre Van Hove volgde op de voet en kwam met Oberon van de Dielaertshoeve (v. Elvis ter Putte) op twee te staan. Een foutloze ronde op Jifke van de Vrijenakker (v. Quincy) leverde Eva Bernaert de derde plaats op. 

Alle resultaten


Foto: Stef Robberecht