Ruben Houben op één in klasse Z bij LRV Vlijtingen

Ruben Houben op één in klasse Z bij LRV Vlijtingen

Op het ruitertornooi van LRV Vlijtingen heeft Ruben Houben de hoofdrubriek op naam geschreven. 

Van de net geen twintig starters zagen we er drie terug in de barrage. Houben bleef dubbel foutloos op de rug van Quick Diamant HR (v. Diamant de Semilly) en had daarbij de snelste tijd. De ruiter van Guigoven won de klasse Zwaar. Voor Steven Konings bleef er met Fifi des Hayettes (v. Adelfos) eveneens een nulscore op het bord staan. Met drie seconden meer op de klok werden zij tweede. Wout Michiels was de derde en laatste aan de start met Octavia (v. Kannan) en besloot met brons. Plaats vier en vijf werden beide ingevuld door Wout Loenders. 

Michiels was dan weer de beste in de klasse Midden en leverde met Rany-L (v. Arezzo VDL) één van de drie foutloze barrages af. Ze werden op de hielen gezeten door Dirk Vrancken en Quelle Donna van de Wezelhoeve (v. Elvis ter Putte) maar een ruime halve seconde verschil hield hen op twee. Houben besloot zijn deelname aan deze 1.20m rubriek met het brons voor Rock Diamant HR (v. Diamant de Semilly). 

Michiels drukte gretig zijn stempel doorheen de ganse dag en betrad ook het podium van de klasse Licht. Op Scott van het Larenshof (v. Nixon van 't Meulenhof) was de ruiter van Lummen goed voor de tweede plaats. De overwinning ging naar Stijn Loos in het zadel van Special Lady-L (v. Arezzo VDL). Linde Haeldermans besloot de top drie met Haluna van het Hubeshof (v. Del Piero). 

Alle resultaten