Ivan Van Hove maat te sterk voor concurrentie op indoor LRV Eksaarde-Doorslaar

Ivan Van Hove maat te sterk voor concurrentie op indoor LRV Eksaarde-Doorslaar

Ook de Oost-Vlaamse LRV-ruiters kwamen afgelopen weekend aan hun trekken op de indoorwerking ingericht door LRV Eksaarde-Doorslaar. In de hoogste rubriek over 1.30m trok Ivan Van Hove aan het langste eind. 

Klasse Zwaar

Enkel Ivan Van Hove slaagde erin dubbel foutloos door het 1.30m hoge parcours te walsen op de rug van Merijn van de Dielaerthoeve (v. Fantomas de Muze). Stef Robberecht was dan weer sneller op Duro van Hof Ter Naillen (v. Nabab de Reve) maar een springfout hield hen van de winst, het duo werd tweede. Jonas Berkers volgde op de derde plaats met Argos van Hof Ter Naillen (v. Querlybet Hero). 

Mirte Meessens mocht op Double Trouble (v. Diamant de Semilly) de barrage aanvatten en besloot die met een vierde plaats gevolgd door Amber Goethals die als laatste combinatie een tweede fase reed op Kosmic Black Ice vd Bucxtale (v. Ogano Sitte). 

Klasse Midden

Over 1.20m won Janne Caals de beker in het zadel van Leffe van de Zandloper (v. Houston). Op twee kwam Quinten Franco met net geen twee seconden meer op de chrono met Quinton van 't Martendonkerf (v. Triomphe de Riverland). Ook Jonas Berkers kon rekenen op Quonka vd Bisschop (v. Diamant de Semilly) voor een dubbel foutloos-resultaat en werd derde. Op vier kwam Charlotte van Ingelgem met Don't Stop (v. Dynamite vh Hazelarenhoekje) voor Phaedra Polfliet op Odette van de Kruishoeve

Klasse Licht

De klasse L110 kwam op naam van Daan Werbrouck. De ruiter uit de inrichtende werking won op Lanson-R (v. Echo van 't Spieveld). Na hem volgde Bart Temmerman op twee met Deff Leppard (v. Zucchero). Arthur de Bruycker mocht dan weer de derde plaats invullen met Jacinta vd Donkhoeve (v. Vivaldi du Seigneur). 

Marthe Desomviele werd vierde op Geneve de Muze (v. Vigo d'Arsouilles) gevolgd door Tim Flamee met Kira van 't Moleneinde (v. Opium de Salbris).

Alle resultaten