Juna-Jane de Keersmaecker Master van Mechelen

In Mechelen werd zonet de Jumping Mechelen indoor Masters voor pony's over een hoogte van 1m10 gesprongen. 32 combinaties kwamen aan de start van deze rubriek die in twee fases verreden werd.

De overwinning ging naar Juna-Jane de Keersmaecker. Met Une Etoile (v. Wayland Red Pepper) onder het zadel, sprong ze een foutloze tweede fase in 26,18 seconden. Hiermee was ze ruim één seconde sneller dan Belgisch kampioen Seppe Wouters die op de tweede plaats eindigde. Wouters reed Sucato naar de finish in 27,26 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. Lien Eeckelaers en Swarvoski (v. Brown) vervolledigden de top drie. Zij sprongen een foutloze ronde in 28,46 seconden.

Louise Lenaerts (Oyalele-C) en Ines van Dijck (Cyklon Texass) vervolledigden de top vijf. Zij eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.