Familie Veldeman fokt winnende Vitchi De Regor in Finale Vrijspringen tijdens Mechelen

Familie Veldeman fokt winnende Vitchi De Regor in Finale Vrijspringen tijdens Mechelen

De jonge paarden bezetten in de ochtend de New Year Arena van Jumping Mechelen. In de Finale Vrijspringen voor twee- en driejarige paarden won de tweejarige Vitchi De Regor met een totaal van 87,5 punten. 

De jury had moeilijke knopen door te hakken want de top drie finishte dicht op elkaar. Vitchi de Regor, een BWP ruin van Chacco Blue uit een merrie van Cento uit de fokkerij van De Regor zegevierde met een totaal van 87,5 punten. Etoile du PG Z, een zoon van El Baronne 111 Z in combinatie met Corrado bezette de tweede plaats met slechts een half punt verschil. Het fokproduct van Diogo de Castro kreeg 87 punten. Met 86,5 finishte Pipette du Vert Pignon, een nakomeling van Kavango Sitte x Marius Claudius, op drie. Trotse fokker is Mathilde Vert Van Quickelberghe.

De vierde plaats was voor Perle d'Or de la Ferme Belle Fleur van fokker Dimitri Denis. Deze nakomeling van Touardo Blue x Solid Gold Z kreeg 81,5 punten. De top vijf werd afgerond door nog een El Barone 111 Z-nakomeling, El Sarado Z. Het fokproduct van Joppe De Smet komt eveneens uit een merrie van Solid Gold Z. 

Volledige uitslag