Emilie Beevers en Qiri vd Bisschop zegevieren in JM Indoor Masters Finale op stjil

Emilie Beevers en Qiri vd Bisschop zegevieren in JM Indoor Masters Finale op stjil

In het zadel van Qiri vd Bisschop kroonde Emilie Beevers zich tot de beste ponyamazone in de Devoucoux rubriek. Deze finale van de Indoor Masters werd verreden over een hoogte van 90cm en gequoteerd op stijl. 

Met een totaal van 88 punten was Beevers de overtuigende winnares met haar zevenjarige merrie van Jos van d'Abdijhoeve. De tweede plaats werd gedeeld tussen Chalonna Dehertogh en Lieze Taveirne met elk 82 punten achter hun naam. Voor Dehertogh zat Garota du Petit-Hallet Z (Garfield de Tiji des Templiers) onder het zadel en Taveirne kon rekenen op Gonny (Michael). De top vijf werd afgerond door Sofie Simpelaere en Atrufiso W Z (Atlantic), zij kregen 81 punten. 

Opvolgend veroverde Fien de Coninck de tweede plaats op Tonic Van Prinseveld (Konquistador van Orchid's). Slechts twintig honderdsten later verscheen Fien Jans op drie met Karday van Orchid's. Fleur Schroyens klasseerde zich met Condor op vier voor Nena Peeters en Isaura van de Bloemenhoeve (Calipso van de Vondelhoeve). 

Resultaten

Bij de Belgische Rijpony proeven stond Jesse Van Steen met Wonder van het Rozendaelhof (Twice as Nice vh Rozendaelhof) op een in de categorie Pony's Kleine Maat - Jonge Pony's. Bij de vijfjarigen of ouder stuurde Joren de Winter zijn zeventienjarige Kileander vd Sparappelhoeve (Ten Ankers Bileander) naar één. In de Pony's Grote Maat had Yelena Maertens de beste jonge pony onder het zadel met Washington van het Klavertje (Daho du Paradis). Frederique van de Vijver en de zesjarige Vonk van de Groenheuvel (Daho du Paradis) wonnen bij de oudere pony's.

Resultaten