Vermeir maakt rentree in GCL en vergezelt Guery bij terugkerende Doha Falcons

Vermeir maakt rentree in GCL en vergezelt Guery bij terugkerende Doha Falcons

Maak je klaar, want de Doha Falcons keren terug naar de GCL-teamserie na een tweejarige onderbreking! Met een elektrificerende line-up zijn de Falcons klaar om hun vleugels uit te slaan en de competitie te domineren.

Sterrenensemble stelt zich op

De Doha Falcons hebben geen enkele moeite gespaard bij het samenstellen van een dreamteam, waarbij ervaring en nieuw talent worden gecombineerd voor een onverslaanbare combinatie. Aan het roer staat niemand minder dan Simon Delestre, de krachtige ruiter die van team is gewisseld van de St Tropez Pirates. Maak je klaar voor een adrenaline-gevulde show terwijl Simon zijn paardenkracht loslaat in de kleuren van de Falcons.

Wilm Vermeir, een ervaren ruiter die terugkeert naar de GCL-teams na een korte onderbreking, is een solide toevoeging aan het team en zal een geduchte kracht zijn, die diepte toevoegt aan de toch al formidabele line-up van de Falcons.

Michael Pender, de jonge en dynamische U25-ruiter die zich bij de Falcons voegt vanuit de St Tropez Pirates, belooft opwindende optredens en een frisse kijk, met een reputatie als een van de beste U25-talenten.

Rashid Al Marri, een vertrouwd gezicht uit het verleden van de Falcons, vernieuwt zijn loyaliteit aan het team en voegt een vleugje continuïteit en ervaring toe aan de wederopleving van het team.

Jérôme Guéry, verworven in een ruil met de Rome Gladiators, brengt zijn unieke vaardigheden en stijl naar het roster van de Falcons. De toevoeging van Guéry is een strategische zet die de positie van de Falcons als serieuze concurrenten in de GCL verstevigt.

Last but certainly not least maakt Julien Anquetin een triomfantelijke terugkeer na een onderbreking sinds 2020 en zal hij een prominente figuur en een favoriet van de fans worden voor de Falcons.

Maak je klaar om de Falcons te zien vliegen!

De Doha Falcons zijn terug, en ze menen het serieus. Met een sterrenbezette line-up, ongelofelijk talent en de steun van geachte sponsors, staan de Falcons klaar om het publiek te boeien en een stempel te drukken op de GCL-serie. Maak je klaar voor een opwindende reis terwijl de Falcons opnieuw hun vleugels uitspreiden en opstijgen!




Bron: Persbericht