Madrid in Motion lost twee namen voor hun team, Eric van der Vleuten wordt teammanager van zoon Maikel: "

Madrid in Motion lost twee namen voor hun team, Eric van der Vleuten wordt teammanager van zoon Maikel: "

In een mix van spanning en opwinding worden de teams voor de GCL van 2024 in rap tempo aangekondigd. Maak je klaar voor een seizoen zoals nooit tevoren, gevuld met adrenaline-verhogend drama, ongekende contractondertekeningen en verbluffende ruiltransacties die het landschap van de teamserie opnieuw zullen definiëren.

Temidden van intense onderhandelingen hebben GCL-teams geen kosten gespaard om de beste talenten voor hun respectieve selecties veilig te stellen. Fans over de hele wereld zullen op het puntje van hun stoel zitten terwijl ze getuige zijn van enkele van de meest significante aanwervingen in de GCL-geschiedenis. Van doorgewinterde veteranen tot opkomende sterren belooft de line-up een titanenstrijd van formaat, waarbij elk team streeft naar suprematie in deze krachtmeting van paardenkracht en vaardigheid.

Madrid In Motion, een team met een rijke geschiedenis in de GCL, kondigt trots zijn formidabele line-up aan voor het seizoen 2024. Het team, gesteund door sponsors Massimo Dutti en Marqués de Riscal, staat klaar voor een opwindend seizoen met een dynamische combinatie van ervaren ruiters en nieuw talent.

Met twee strategische wijzigingen in hun line-up toont Madrid In Motion hun toewijding aan evolutie en concurrentievermogen in de zeer dynamische wereld van de GCL. Hun erfenis in de teamserie is krachtig en de line-up van 2024 weerspiegelt hun toewijding om een winnend team te koesteren.

Nieuwe aanwinst voor het team, Ioli Mytilineou, gaf interessante inzichten in het team: "Ik heb twee ongelooflijke jaren gehad op het GCL-circuit met de Paris Panthers, maar ik ben buitengewoon enthousiast om aan een nieuw avontuur te beginnen en me bij Madrid In Motion aan te sluiten met 5 andere zeer sterke ruiters in het team. Ik kan niet wachten om van elk van hen iets te leren. Ik heb al gesproken met onze teammanager Eric van der Vleuten en hij is zeer gemotiveerd om een goed plan voor het jaar op te stellen, zodat iedereen weet waar ze naartoe gaan, wat ik een geweldige aanpak vind. Ik kan niet meer uitkijken naar het jaar!"

Terwijl Eric van der Vleuten uit het team stapt en uitsluitend de rol van teammanager op zich neemt, bestaat het Madrid In Motion Team van 2024 uit:

- Maikel van der Vleuten: Opnieuw dienend als het anker van het team, brengt Van der Vleuten zijn schat aan ervaring en leiderschap om Madrid In Motion naar weer een succesvol seizoen te leiden.

- Eduardo Alvarez Aznar: Een langdurig lid van het team, Alvarez Aznar's consistentie en vaardigheid maken hem een onschatbare troef voor het team.

- Jack Whitaker [U25]: In zijn derde jaar bij Madrid In Motion als U25-ruiter blijft Whitaker zijn opkomende talent tonen, wat een jeugdig en dynamisch element aan het team toevoegt.

- Marc McAuley: Bekend om zijn superconsistentie en indrukwekkende paardenkracht, wordt McAuley opnieuw gecontracteerd door Madrid In Motion, wat extra kracht aan de line-up toevoegt.

- Roger-Yves Bost: Een opmerkelijke toevoeging aan het team, Bosty sluit zich aan bij Madrid In Motion na een jaar zonder team, waarbij hij zijn bekende expertise en ervaring in het team injecteert.

- Ioli Mytilineou: Vrouwelijke kracht toevoegend aan het team, maakt Mytilineou de overstap van de Paris Panthers naar Madrid In Motion voor het seizoen 2024, waardoor de diversiteit en concurrentiepositie van het team worden versterkt.

De Nederlandse ruiter Maikel van der Vleuten deelde zijn gedachten voor 2024: "Ik kijk echt uit naar het nieuwe seizoen. We hebben twee nieuwe teamleden, wat opwindend is. Ik denk dat we zeer goede paarden en ruiters hebben, dus samen met mijn vader Eric als teammanager en de eigenaren van het team zullen we het heel goed kunnen doen in het komende seizoen."

Na het nieuws van zijn hercontractering zei Jack Whitaker: "Ik ben verheugd dat Madrid In Motion het vertrouwen in mij heeft om me voor een derde jaar vast te leggen. We hebben enkele geweldige hoogtepunten gehad en ik kijk ernaar uit om dit jaar nog succesvoller te maken voor het team. Ik voel dat we een van de beste teamgeesten hebben en met Eric als manager, sterke ruiters en paarden zullen we dit jaar hard pushen!"



Bron: Persbericht