Tom van den Broeck op voorlopige derde plaats op Achterhoeks Hippisch Festijn Varsseveld

Tom van den Broeck op voorlopige derde plaats op Achterhoeks Hippisch Festijn Varsseveld

Ondanks de regen die vanmiddag met bakken uit de lucht kwam, werd er op het Hippisch Festijn in Varsseveld fanatiek doorgereden door de ruiters. In de CCI3*-L gaat vandaag na de cross de Duitser Konstantin Harting aan de leiding met Conil 3 (Collin L) met een score van 33 strafpunten. 

Het is Maartje van Riel die hem op de hielen zit in het zadel van de Zavall VDL zoon Eppo met wie ze momenteel op een tweede plaats staat met een score van 34.70 strafpunten. Thierry van Reine volgt dan met ACSI Harry Belafonte (Heraldik) op een derde plaats met 35.40 strafpunten. Nina Kok en haar Mr Jeremy staan voorlopig zesde. 

CCI2*-L

In de lange 2* weet dan Linus Richter de leiding te nemen met Rayja die hij met 23.50 strafpunten foutloos door de cross stuurde. Bjinse Vanderbosch volgt met zijn Vesuve d'Aveyron op een tweede plaats met 28.50 strafpunten. De Belg Tom van den Broeck en zijn Kaaiman van de Kooldries staan met 31,.10 strafpunten nu op een derde plaats. 

CCI3*-S

In de korte driester wordt morgen afgesloten met de cross. Vandaag stond voor de deelnemers het springparcours op het programma. Daarin zien we momenteel een tweede plaats voor Stephan Hazeleger en zijn Dupon. Patrick Verbrakel volgt met Coconut Girl op de derde plaats. 

CCI2*-S

Het is Annemiek Wieken die na het springparcours de leiding neemt in de korte 2*. Met Don Vino (Van Gogh) noteert ze 29.20 strafpunten, waarmee ze morgen de afsluitende cross zal ingaan. Vanessa Bölting staat nu tweede met Ready to Go W met 30.10 strafpunten en Merel Blom volgt met haar Giant Prospect BB (Lauries Crusador) op de derde plaats met 30,.30 strafpunten. 

Ponies

In de pony rubriek gaat Kato de Smidt aan de leiding met Orchid's Tigersun met 30.70 strafpunten. Sterre van Houte crosste foutloos en staat met Secret Benny tweede met 33.00 strafpunten en Michelle Swinckels en Snow staan met 33.80 strafpunten voorlopig derde. 


Resultaten

F: Pieter Sorber