Claeys, Couckuyt en Van Ham leveren visitekaartje af in Freestyles Waregem

Claeys, Couckuyt en Van Ham leveren visitekaartje af in Freestyles Waregem

In Waregem werd een internationaal weekend voor pararuiters op zondag afgesloten met de Freestyles in de verschillende graden. In Graad 4 3* zorgde Manon Claeys voor de beste Belgische prestatie. Zij kreeg met Katharina Sollenbruh een totaalscore van 74,410%, wat haar de vierde plaats opleverde. Ze werd op de voet gevolgd door Charlotte Couckuyt die Picardo van het Leiedal naar de vijfde plaats reed. 

Melissa Janssen zorgde voor de beste Nederlandse prestatie. Zij reed Royal Rubinstein naar een totaal van 75,760% en sleepte zo de tweede plaats in de wacht; De overwinning ging naar de Duitse Anna-Lena Niehues en Quimbaya 6. Het duo scoorde 77,425%. Nicola Naylor en Humerto L veroverden het brons met een totaal van 74,465%. 

In Graad 5 tot slot zorgde Britney de jong voor een nieuwe Nederlandse overwinning. Zij rekende op Caramba NOP om in 79,265% naar de overwinning te rijden. Ze verpletterde hiermee haar eerste achtervolgers Isabell Nowak (Siracusa OLD) en Regine Mispelkamp (Pramawaldhof's Bayala). Kevin van Ham was de beste Belg. In het zadel van Eros van Ons Heem verzekerde hij zichzelf van een totaalscore van 71,320% wat hem de vierde plaats opleverde.

Klik hier voor de resultaten