Ruim 7.000 euro ingezameld voor getroffen wedstrijden. Oproep voor donaties.

Ruim 7.000 euro ingezameld voor getroffen wedstrijden. Oproep voor donaties.

Vannacht besloot de Equestrian-Auctions ten voordele van de getroffen COVID 19-wedstrijden op ruim 7.000 euro. Verschillende hengstenhouders, artsen, top ruiters enz. doneerden om deze veiling tot een succes te maken.

Er werd gretig geboden op de lessen van Ludo, Olivier en Nicola Philippaerts alsook op de lessen van Gudrun Patteet en Johan Lenssens. Ook de rietjes van H&M Extra en H&M Chilli Willi waren populair.

Veel fokkers waren enthousiast over de dekkingen van Plato de Muze en Reborn de Muze. Ook het door (top)ruiters gesigneerde Sentower Park deken en de eerste editie van het Equ.Lifestyle Magazine gingen vlot onder de hamer.

Verder bleek er een biedoorlog op een onderzoek van de dr. Philip Vandenbergh van de Bosdreef en Paardenosteopaat Jelle Hoorens. Als laatste brachten de 1.85ct diamant en all-in website geschonken door Brandingpro.be een leuke som op.

Momenteel kan er nog vrij gedoneerd worden. Het geld gaat rechtstreeks naar de getroffen wedstrijden die zich aangemeld hebben of nog melden. KLIK HIER "We hopen de kaap van 10.000 euro te halen en zo alle getroffen regionale, nationale en lagere CSI wedstrijden een hart onder de riem te steken," klinkt het.

Wedstrijden kunnen zich nog tot 30/04 aanmelden op: KLIK HIER