Corona-blog met Chloe Stampaert: "Mag ik tussendoor nog wat reclame maken?"

Corona-blog met Chloe Stampaert: "Mag ik tussendoor nog wat reclame maken?"

Ook vandaag gunt Chloe Stampaert ons een blik achter de schermen in haar leven tijdens deze corona periode. "Na een verse kop koffie, klaar voor een nieuwe dag en ... computerwerk! Dit hoort ook bij mijn job. Het belangrijkste verkoopkanaal van Greenfield Selection is momenteel de webshop. We zijn die dan ook momenteel  verder aan het uitbreiden."

"Ik blijf dagelijks werken tijdens de crisis maar de verkoop van ons materiaal verloopt uiteraard niet zoals anders. Normaal stond de Greenfield Selection stand nu 4 weken op de Groetenjumping in Sint-Katelijne-Waver. Nadien dachten we aan Knokke Hippique en erna het BK in Gesves ... helaas valt dit nu echter in het water."

"Het zomerseizoen komt eraan en dan stijgt de verkoop want iedereen heeft graag nieuw materiaal. Nu is dat jammer genoeg anders. Over onze online verkoop hoor je me wel niet klagen. Deze verloopt zeer vlot en onze commerciële acties via Instagram en Facebook slaan duidelijk aan."


Mag ik snel even reclame maken? Bezoek zeker eens de site www.greenfieldselection.com want daar is ons volledig assortiment te vinden!


"Terug ter zake, deze voormiddag heb ik weer wat nieuwe producten en foto’s toegevoegd naast de gebruikelijke mails te beantwoorden. Rond de middag ben ik naar Duffel gereden om wat materiaal op te laden om nadien toch wat klanten te bezoeken en vanop een afstand de nodige besprekingen te doen. Grootste pluspunt, de baan, die is nog nooit zo rustig geweest! "