Standhouder in Zandhoven: "Landscape For Horses"

Standhouder in Zandhoven: "Landscape For Horses"
Tijdens "De Kraal International" is er dezer dagen ook een commercieel dorp met verschillende standhouders. Tijdens deze eerste dag bracht mediapartner Equnews een bezoek aan de stand van 'Landscape For Horses' van Koen Aerts en Cis Van Der Linden.

Wat zijn de juiste activiteiten van 'Landscape For Horses?
Wij staan in voor het inrichten van de buitenruimte bij hippisch gerelateerde projecten. Dit zowel voor particuliere als professionele projecten. Daarnaast ontwerpen we en denken we mee met een paardenminnend hart.

11885340_10153544073239253_6075620941380628778_nHoe zijn jullie op dit idee gekomen?
Vertrekkende uit de liefde voor de paardensport heb ik (Koen) als tuinarchitect gedurende ruim 20 jaar een brede expertise binnen deze sector opgebouwd. Cis is een jonge gepassioneerd ondernemer en zelf eveneens actief in de paardensport. Hij zag eveneens het potentieel en de meerwaarde die wij kunnen aanbieden. Cis is nu 1 jaar afgestudeerd. Hij heeft bij mij in het verleden stage gelopen. We hebben dan beslist om samen LFH op te richten.

Op welke hippische evenementen hebben jullie al gestaan met een stand?
CSI De Kraal is het officiële lanceringsmoment. We hebben al wel geflyerd op verschillende evenementen zoals LRV tornooien, het Azelhof, ...
Maar we willen de volledige ruitersport bedienen. Dit van de jumping tot vierspan en van dressuur tot western.

Van waar de keuze om hier in Zandhoven met een stand te staan? 
Het is hier een mooi en stijlvol evenement. Voor ons is dit een ideaal lanceringsmoment. Maar ik ken de familie Theeuwes ook persoonlijk. Ik heb in het verleden ook al gewerkt voor hen.

11960185_972016822860727_4767473105809561048_nZijn er bepaalde ruiters of evenementen die jullie ondersteunen?
Er zijn een 30-tal jumpingruiters, een 5-tal dressuurruiters, 2 eventingruiters en 1 LRV ponyruiter die rijden met een zadeldekje van ons op wedstrijden.
Meestal wordt op een LRV tornooi in de Kempen de ZZ dressuur reeks (Wendy Clessens) en de springklasse Zwaar (Tom Stoffelen, Dirk Vinckx, Pieter Kenis, Eveline Voermans, ...) gewonnen door één van onze sponsorruiters.
Niels Fockaert heeft onze kleuren eerder dit jaar verdedigd op Jumping Antwerpen. Op jumping De Kraal doet Nathalie Aernouts dat.

Daarnaast hebben wij 2 mooie hindernissen die altijd wel ergens op een evenement staan. Wij hebben dit seizoen ook de LRV tornooien van Rijkevorsel Kalmthout en Meerle gesponsord.

Zijn er al verdere toekomstplannen?
Vanuit de opgebouwde ervaring, liefde voor de sport en een enorme passie willen we deze nichemarkt verder uitbreiden. Zowel het ontwerpen van projecten als de begeleiding, maar ook de uitvoering van de groenaanleg.

Tot slot nog enkele referenties?
Wij hebben al verschillende hippische projecten achter de rug zoals Azelhof Horse Events, De Oude Heihoef, Trainings en Handelsstal James Peeters, Diamond Court Stables, Dressuurstal Arjen Teeuwissen, infrastructuur aankomst en start eventingparcours Blauwbossenruiters, Stal Sterrebos, Stal Het Eikenhof, ...

"Landscape For Horses, waar landschaps-architectuur en paardensport samenkomen!"

Meer informatie kan je op de website terugvinden of uiteraard op de gezellige stand bij Koen en Cis.