Sanne Kielenstyn: "Het drafstuk in de proef was heel goed"

Sanne Kielenstyn: "Het drafstuk in de proef was heel goed"
De Belgische kampioene bij de Young Riders, Sanne Kielenstyn houdt dit weekend voor Equnews een dagelijkse blog bij vanop de CDIO in Saumur. Zij zal daar ons land verdedigen samen met de rest van het Belgische team in de landenwedstrijd van de Young Riders. Hier is haar voorlaatste blog over zaterdag.

"Om 7 uur ben ik zoals gewoonlijk Ace weer gaan voeren. Daarna hebben we weer even een rondje gewandeld. Vandaag hebben we iets meer pech gehad met het weer, tot 13u heeft het super hard geregend. Zo kennen we Saumur. In de ochtend heb ik ook nog even lesgegeven en daarna ben ik terug naar ons huisje gegaan omdat ik helemaal nat was geregend.

Rond 13u ben ik weer naar stal gegaan en toen ben ik rustig aan Ace gaan klaarmaken. Met het losrijden liep Ace heel erg fijn, ook het drafstuk in de proef was heel goed. Helaas heb ik zelf een paar foutjes gemaakt in de galop. Ik ben uiteindelijk tiende geworden met 68,5%, jammer genoeg waren de juryleden het niet met elkaar eens waardoor de score een beetje laag bleef.

Vandaag heb ik geen foto's kunnen maken door het slechte weer, hopelijk is het morgen beter weer om foto's te maken. Morgen rijden we de kür op muziek om 12u51!"