Nieuwe uitdaging voor Lola De Braekeleer

Nieuwe uitdaging voor Lola De Braekeleer
De 19-jarige amazone Lola De Braekeleer heeft een 2-tal weken geleden ons land verlaten voor een nieuw avontuur in Zwitserland. Samen met Equnews blikt zij vooruit naar haar nieuwe uitdaging.

"Ik ben sinds zondag 31 januari in Zwitserland. Daar ben ik nu één van de ruiters van Daniel Etter in Münstschemier. Het is dankzij Luc Leemans dat ik deze kans heb gekregen. Recent heeft hij aan Daniel Etter een merrie verkocht die ik voor hem heb gereden. Toen vertelde Luc mij dat als ik wou, dat ik voor de stallen van Etter kon gaan rijden.
Het was een belangrijke beslissing die ik moest maken, maar ik heb ervoor gekozen om van deze gelegenheid gebruik te maken. Dit is een nieuw avontuur voor mij en ik ben van plan om er volop voor te gaan.

Ik weet nog niet hoe lang ik hier zal blijven. Ik ben hier terecht gekomen bij één grote familie Er zijn veel goede paarden om te rijden en de faciliteiten zijn echt geweldig. Er zijn hier medewerkers vanuit alle delen van de wereld. Ik hoop dat ik goed werk zal leveren." aldus Lola De Braekeleer