Laurence Roos: "Alles verliep al heel goed tot nu"

Laurence Roos: "Alles verliep al heel goed tot nu"
Dit weekend vind in het Duitse Hagen het Europees Kampioenschap dressuur voor de U25 plaats. Laurence Roos is de enigste Belgische deelneemster op dit EK. Zij is dan ook onze gastblogster dit weekend. Ze zal ons elke dag vertellen over haar avonturen daar in Hagen.

"Hey,

Deze week blog ik uit Hagen. Hier vindt het EK dressuur U25 plaats.

Gisterenavond zijn mijn vader en ik toegekomen op de wedstrijd bij Hoff Kasselman. Het is hier een super mooie locatie. Een prachtig landschap en een goede organisatie. Deze ochtend hebben Fil Rouge en ik de hoofdring verkend. Alles ging goed en hij had geen bang van alle bloemen die naast de piste stonden. Al een goed begin dus.

Later op de dag was er de vet-check. Mijn paard vindt dat altijd spannend. Na een rondje draf hoorden we 'Fil Rouge accepted'. Erna heb ik samen met Jeroen Devroe nog even getraind. Even alle spieren terug losmaken na de reis van gisteren. Het zonnetje scheen en het gevoel was goed.

Nu mag Fil Rouge nog even genieten van zijn slobbertje terwijl ik mij aan het klaarmaken ben voor de openingsceremonie. Zo dadelijk worden namelijk alle landen en deelnemers voorgesteld aan het publiek. Naar traditie hoort daar ook altijd een show bij. Ik ben benieuwd wat het dit jaar zal zijn. Wel jammer dat ik in de ceremonie alleen moet lopen want ik ben de enigste Belgische amazone hier.

Morgen start ik als 38e van de 44 deelnemers. Het zal dus tegen de avond zijn.
Allemaal duimen!

Groetjes vanuit Duitsland!
Laurence Roos"

Morgen om 10u gaat de eerste proef van start. Laurence mag als nr. 38 in de ring om 18u01. Veel succes!

Alle uitslagen zijn live te volgen via deze link en er ik ook een livestream op deze website.

Laurence Roos_Fil Rouge_Blog