Kooremans en Van Es winnen tijdens Gold competitie Lier

Kooremans en Van Es winnen tijdens Gold competitie Lier

In het Azelhof werd op vrijdag een Gold competitie voor professionele ruiters gesprongen. De winst in de Grand Prix ging naar Danny van Es, maar ook in de nevenrubrieken kon hij naar goede gewoonte erg goed presteren. 

In het 1m20 reed hij naar de overwinning in het zadel van Go For It Ninohorse (v. Cartier vd Heffinck). Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 26,21 seconden. Ze waren hiermee ruim sneller dan Estee Bomere die met Helios op de tweede plaats eindigde. Ook zij konden het hout onaangeroerd laten en finishten in 29,05 seconden. Alain Colette en Golden Star (v. Ukato) volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 29,60 seconden. 

Danny van Es (Gamina) en Axelle Koninckx (Maike 111) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten

In het 1m30 reed Raf Kooremans naar de overwinning. In het zadel van Cavalor Chai Chai (v. Westering Star) sprong hij een foutloze ronde in 24,42 seconden. Pieter de Brabandere was met Mien vd Bisschop (v. President) goed voor de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 25,25 seconden. Stephan Verschuere en Flash van het Watergoed namen de bronzen medaille mee naar huis. Zij kwamen niet in de buurt van het hout en finishten in 25,67 seconden. 

Nicolas Toro (Chicago) en Cindy Perdaen (Gumbo Mumbo) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten