Jos Verlooy knap tiende in Stuttgart

Jos Verlooy knap tiende in Stuttgart

Zonet werd in Stuttgart een CSI5* gereden die meetelt voor de Longines Ranking. Jos Verlooy finisht daar op een knappe tiende plek. Martin Fuchs wint de proef. 

QUICK RESULT

1. Martin Fuchs - Chica B Z

2. Philipp Weishaupt - Coby 

3. Kevin Staut - Tolede de Mescam

4. Patrick Stühmeyer - Chacgrano

5. Eduardo Alvarez Aznar - Seringat


Martin Fuchs wint met Chica B Z (v. Canturano) in een strakke tijd van 66.49. Hij word op de voet gevolgd door Philipp Wieshaupt en Coby (v. Contagio) die finishten in 66.52. Kevin Staut en Tolede de Mescam (v. Mylord Carthago) volgen met een tijd van 67.26 en verdienen zo de bronzen medaille. Patrick Stühlmeyer springt met Chacgrano (v. Chacco-Blue) net naast het podium. Eduardo Alvarez Aznar en Seringat (v. Chef Rouge) volgen op de vijfde plaats. 

Yuri Mansur en Everglade (v. Clinton) volgen op de zesde plaats, Darragh Kenny en Important de Muze (v. Erco van 't Roosakker) op zeven en Ben Maher met F One Usa (v. Toulon) op acht. Carlos Hank Guerreiro en H5 Just The Music (v. Tornedo FCS) finishen op plaats negen, Jos Verlooy en Caracas (v. Casall) sluiten de top tien af met een tijd van 70.79.

Gudrun Patteet en Sea Cost Kashmira Z (v. Kashmir van 't Schuttershof) springen een foutloos rondje met een tijd van 73.90 seconden, wat uiteindelijk een twintigste plaats oplevert. 


Resultaten