Christophe Leutenez aan zet in Barcelona Christmas Tour

Christophe Leutenez aan zet in Barcelona Christmas Tour

De Barcelona Christmas Tour ging vandaag van start. Christophe Leutenez haalde een aantal mooie plaatsen. 

CSI1* 1.35m

Melie Gosa wint de proef met Alouette d'Eole (v. Mylord Carthago) voor Lauren Edwards en Ella Sandra G (v. Zirocco Blue VLD). Lucas Fournier sluit met Anelka Doral (v. Elan de la Cour) de top drie af. 

Christophe Leutenez springt met Crus van Kerselare Zs (v. Chellano Z) naar een knappe achtste plaats. Ook Pierrick Goudelouff springt in de prijzen, met Airway Semilly (v. Diamant de Semilly) springt hij naar een veertiende plek. 


CSI1* 1.30m

Een frans podium in deze proef. Arnaud Fontenelle en Caiffa de Gree (v. Diamant de Semilly) winnen en eindigen voor Lucas Fournier, hier met Fania (v. Zacharov) en Sylvain Poncet met Pio Euro Commerce (v. Eurocommerce Pittsburg). 

Christophe Leutenez springt met Melvis van Klapscheut (v. Elvis ter Putte) een foutloos ronde en eindigt op de zevendiende plaats. Met Contandor Z (v. Canvara Z) krijgt hij één punt tegen en dat is goed voor plaats 21.


CSI* 1.25m

Jerome Maurel wint met Atendra Z (v. Andiamo) de proef, voor Gonzalo Busca Roca en Vintage d'Authuit (v. Quidam de Revel). Charlene Ancely sluit met Biebabeloela van t Schaapho (v. Bamako de Muze) de top drie af. 

Christophe Leutenez springt met Levi's Girl Z (v. Levisonn) net naast de prijzen en eindigt op een 28e plek.


AM 1.15m

Amelie Lopez en Ehning GK staan op het hoogste schavotje. Ze worden gevold door Gonçalo Barradas met Itacare en Alexandra Antonin Kinz met Harry Potter. Christophe Leutenez finisht met Calchrome's Whisker Eb Z op de veertiende plaats.


AM. 1.05m

Vanessa Drouet en Victor des Fontaines zijn de overwinnaars, voor Sara Ramon Gabelli met Cannonball en Sakongo Reverter Miserachs met Beetle Juice.
Francois van Laethem finisht met Diagonale de Laura als tiende.


Alle resultaten vind je hier