Charlotte Philippe regeert in CSI2* van Lier terwijl Rik Hemeryck in top vijf volgt

Charlotte Philippe regeert in CSI2* van Lier terwijl Rik Hemeryck in top vijf volgt

Charlotte Philippe kon daarnet in Lier de 1,35m-hoge CSI2* op haar naam schrijven met Godiva S. Rik Hemeryck greep de vierde plaats. 

QUICK RESULT

1. Charlotte Philippe - Godiva S
2. Ruben Arroyave - Charly GLB
3. Fernando Chiarotto Penteado - Istar vd Meerdijk


Philippe won deze rubriek van haar 67 concurrenten met Godiva S in 58,14 seconden. Ruben Arroyave volgde met Charly GLB (Comme Il Faut) in 59,06 seconden, zelf ruim anderhalve seconde sneller dan Chiarotto Penteado en BWP'er Istar vd Meerdijk (Nonstop). 

De vierde plaats was voor onze landgenoot Rik Hemeryck. Hij stuurde Jarvi de Sclef (Cicero Z van Paemel) foutloos over de finish, Victoria Aguirre en Taormina werden vijfde voor Mexico. 

CSIYH 7 yo

In de rubriek voor zevenjarige paarden werd Arnaud Gaublomme met Esprit d'Intro Z (Elvis ter Putte) beste Belg. Ze finishten als achtste met een balkfout in de tweede fase met een tijd van 33,23 seconden. Eiken Sato won voor Japan met Conthagnia Blue in 29,29 seconden, Christopher Smith en Flaming de Pravia werden tweede. Giampiero Garofalo loodste VDL Groep Hermes Z (Cassanova Z) naar de derde plaats. Maxime Rius en Thomas Brandt maakten de top vijf compleet. 

Klik hier voor alle resultaten.