Cannes Stars winnen eerste ronde GCL van Parijs. Edward Levy wint individuele competitie

Cannes Stars winnen eerste ronde GCL van Parijs. Edward Levy wint individuele competitie

In Parijs werd zonet het hoofdnummer van de dag gesprongen. Het ging om een 1m55 die ook de eerste ronde van de Global Champions League was. De overwinning in de teamcompetitie ging naar de Cannes Stars. Het team van Sameh El Dahan (WKD Aimez Moià en Sven Schüsselburg (Bud Spencer) sprongen naar de overwinning.

De St Tropez Pirates van Dani G Waldman (Queensland E) en Olivier Robert (Vivaldi des Meneaux) eindigden op de tweede plaats. Zij konden beide een foutloze ronde springen. De Prague Lions van Leopold van Asten (VDL Groep Elegant Hero Z) en Sergio Alvarez Moya (Kardenta van't Meerhof) eindigden op de derde plaats.

In het individuele klassement reed Edward Levy naar de overwinning. Hij rekende op Uno de Cerisy om in 69,61 seconden een foutloze ronde te springen. Simon Delestre en Chesall Zimequest namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 69,75 seconden. Christian Ahlmann en Solid Gold Z vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 70,00 seconden.

Denis Lynch (GC Chopin's Bushi) en Sameh El Dahan (WKD Aimez Moi) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Klik hier voor de resultaten