Boy-adrian van Gelderen: "Een lekker begin van het weekend"

Boy-adrian van Gelderen: "Een lekker begin van het weekend"
Deze week is de regerende Belgische kampioen bij de Junioren, Boy-adrian van Gelderen onze gastblogger. Hij is aan het werk op de internationale jeugd concours in het Nederlandse Lichtenvoorde.


Ik ben woensdagavond aangekomen na de hengstencompetitie in Ermelo. Mijn groom Laïs had de paarden al volledig geïnstalleerd in de stallen. Vanochtend heb ik dan om 8 uur eerst mijn twee paarden dressuurmatig losgereden.
Toen ben ik me rustig gaan omkleden en wat gaan eten, om zo te wachten tot de Lichte Tour zou beginnen. Daar kwam ik aan de start met Carvalno. Hij sprong heel fijn maar kreeg helaas 1 fout.
Toen was het weer even wachten tot 20 uur totdat de Big Tour voor Junioren zou beginnen. Hier zou ik Be Cool in starten. Be Cool sprong de basis omloop zeer simpel foutloos rond, waardoor ik in de barrage terecht kwam met 14 andere deelnemers. Ik zag dat ze best hard reden maar ik zag een bocht die niemand anders nog had gemaakt en ik was van plan om die te nemen. Deze bocht leverde mij uiteindelijk ook de winst op. Be Cool sprong super , zeker een lekker begin van het weekend. Nu hopen dat de andere dagen ook zo fijn mogen verlopen.